Stara planina 27.januar 2016 (Foto)

Print Friendly, PDF & Email

[ A+ ] /[ A- ]

Danas još jedan predivan i sunčan dan na Staroj planini.

Temperatura se danas u Ski centru na Staroj planini kretala u rasponu od -2C do 0C, dok je vetar duvao brzinom od 2-5 m/s.

Snega van staza ima u viisni do 60 cm. dok ga na utabanim stazama ima u visini do 65 cm što Staru planini svrstava u jednu od planina sa najvećim snežnim padavinama u Srbiji i regionu.
Svi putni pravci ka Staroj planini su prohodni i očišćeni od snega i leda.

Skijališta Srbije imaju potpisan ugovor sa jednom školom u ski centru na Staroj planini, koja ima pravo da vrši obuku skijanja i snouborada. Podučavanje skijanju na skijalištu mogu da vrše jedino ski instruktori angažovani od strane ski škola koje imaju zaključene ugovore sa Skijalištima Srbije  o obavljanju ove delatnosti.


SNOW SPORT ACADEMY

Ski škola koja može da obučava polaznike je Snow sport academy.  U ovoj školi rade najstručnije osobe, sa višegodišnjim iskustvom, a svaki instruktor koji je angažovan mora da poseduje obaveznu licencu (IVSI i ISIA). Licence za rad ski učitelja izdate su i overene strane Udruženja učitelja skijanja Srbije i Skijaškog saveza Srbije.

O SKI ŠKOLI

Snow sport academy u svom sastavu ima 15 ski instruktora. Ukoliko se odlučite za ovu školu skijanja, svog instruktora možete pronaći upravo na njihovom sajtu, kao i detaljnije informacije o samom radu ski škole. Svoje časove možete bukirati u ski centru, u hotelu Stara planina.

SNOW SPORT ACADEMY

Tel: +381 (0)66/ 00 33 00

E-mail: info@snowsportsacademy.eu

Web: www.snowsportsacademy.eu

U nastavku teksta možete videti današnje fotografije iz Ski centra na Staroj planini.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *