Stara planina ugostila naše najbolje mlade skijaše

Ski centar Stara planina bio je domaćin najboljim mladim skijašima iz Srbije, Makedonije i Grčke na otvorenom prvenstvu Jugoistočne Srbije i otvorenom prvenstvu Srbije.

U četiri takmičarska dana (od 14. do 17. marta), u organizaciji Skijaškog saveza Srbije i ski kluba Midžor Knjaževac, više od 150 dečaka i devojčica takmičilo se na trkama u slalomu i veleslalomu. Loši vremenski uslovi prva tri takmičarska dana nisu obeshrabrili mlade takmičare da se sa puno elana i motiva bore za što bolje plasmane u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.

p1100057_large_3_640x480

Poslednji takmičarski dan, rezervisan za slalom i dodelu medalja i pehara, osvanuo je sunčan sa blagim minusom, pa je do vrhunca podigao takmičarsku atmosferu na izvanredno pripremljenoj stazi Sunčana dolina.

Brojni turisti uživali su u nadmetanju mladih takmičara. Kompletnu logističku podršku pružilo je JP Skijališta Srbije, koje kao i za sva prethodna takmičenja u ovoj sezoni, odobrilo besplatne ski karte za sve učesnike.

p1100069_large_3_640x480

U znak zahvalnosti za dobročinstvo u razvoju skijaškog sporta, ski klub Midžor Knjaževac, dodelio je plaketu JP Skijališta Srbije. Takođe svi prisutni su javno uputili zahvalnost JP Skijalištima Srbije na pomoći u realizaciji treninga i takmičenja u sezoni 2012/13.

p1100084_large_3_480x640

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *