Sve više poznatih na Staroj planini

Uz poznate sportiste među gostima ovog turističkog centra i manekenka Katarina Vučetić, glumac Aleksandar Srećković Kubura, muzičar Ajs Nigrutin, voditelj Ivan Zeljković…

ZIMSKI turistički centar “Jabučko ravnište”, kraj Babinog zuba na Staroj planini, ne oskudeva u snegu, ali ni u vrhunskim sportistima i poznatim ličnostima kojih je ovde sve više. Redovne pripreme između dva ciklusa takmičenja ovde su završili skijaški reprezentativci Srbije i Grčke.

Naši reprezentativci: Marko Vukićević, Andrija Vuković, Strahinja Stanišić, Marko Stevović, Mladen Pešić i reprezentativke Nevena Ignjatović, Maša Janković i Veronika Tomić, kažu da su uslovi za pripreme ovde idealni i da postoje staze za vrhunske sportiste, ali i za amatere. Posle napornih treninga na stazama, obavezno je opuštanje u spa-centru.


Poznati na staroj planini

 

Planinu su ovih dana pohodili i sportski novinari, koji su se na stazama suprotstavili poznatim ličnostima iz sveta muzike, filma, televizije. Nadmetanje je organizovao “Falkenštajner hotel” a među najuspešnijima bili su Ivan Zeljković, Vladimir Krečmer i Milan Bošković.

 

U trkama su učestvovale i voditeljke Kristina Radenković i Marijana Mićić, manekenka Katarina Vučetić, glumac Aleksandar Srećković Kubura, muzičar Ajs Nigrutin i mnogi drugi. Inače, na Staroj planini će od 24. do 26. februara biti održan “Evro Balkan Konstantin kup”, kao i državno prvenstvo u skijanju.

 


http://www.novosti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *