Danas uspešno otvorena Ski sezona na Staroj planini

Danas je uspešno otvorena Ski sezona na Staroj planini .Naša novinarska ekipa je zabeležila prvu osobu (Kristinu Iz Knjaževca) koja je ,,simbolično,, otvorila ski sezonu na Staroj planini.

Od ranog jutra je počelo dasija sunce sve do kraja dana.Vidljivost je bila odlična.Sve staze kod gondole  7, 7a i 7b. su bile perfektno sređene.Temperatura se do kraja dana kretala od prijatnih 0C do – 3 C.Slab vetar duvao je na vrhu gondole, dok je u podnožju gondole  bilo mirno i sunčano tokom celog dana otvaranja.

Skijaška sezona na Staroj planini počela je danas  12. Decembra, a za sve ljubitelje skijanja radiće gondola i staze 7, 7a i 7b.

Trenutno na stazama ovog ski centra ima 25 centimetara utabanog snega, a tokom četiri dana ski openinga važiće popust od 70 posto na cenu ski karata.Popust takođe važi za upotrebu rente ski opreme i vožnju motornim sankama.

Skijališta Srbije intenzivno rade na osnežavanju i pripremanju ostalog dela skijališta, kako bi u narednom periodu pustili u rad veći broj staza.

Od sutra se zbog poletka vikenda očekuje veći broj gostiju.Najavljena su i brojna dešavanja , trka an džakovima sa VIP gostima, trka zadovoljstva i svakodnevne DJ žurke.

 Izvor Knjaževačke vesti – https://www.staraplanina-babinzub.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *