Knjaževac i Stara planina pokrivena mts 4G signalom –

 

Najbrži Internet na vašem mobilnom telefonu, tabletu i računaru uz 4G mts mrežu koja je od sada dostupna u 50 gradova Srbije među kojima su Knjaževac i Stara planina.

Da li i vi želite najbrži mobilni Internet, da gledate video sadržaj i TV program bez čekanja na učitavanje ili da igrate onlineigrice na mobilnim uređajima bez ikakvog zastoja? Uz mts 4G mrežu uživaćete uz najbrži Internet (protok kod preuzimanja sadržaja je do 105 Mb/s, a prilikom postavljanja sadržaja do 35 Mb/s) koji vam omogućava dabez čekanja na učitavanje stranice gledate odabrane sadržaje u visokoj definiciji (HD i 4K), uključujući iTV program, ili da nesmetano igrate onlineigrice.

I to nije sve! Kako bi svojim korisnicima pružio maksimalan komfor i uživanje u svim prednostima ove tehnologije, mts nastavlja da obezbeđuje kvalitetan pristup 4G mreži i veću pokrivenost istom, tako da su sada 4G signalom pokriveni: Apatin, Aranđelovac, Beograd, Bor, Čačak, Ćuprija, Gornji Milanovac, Ivanjica, Jagodina, Kikinda, Knjaževac, Kopaonik, Kostolac, Kragujevac, Kraljevo, Kruševac, Leskovac, Loznica, Negotin, Niš, Novi Pazar, Novi Sad, Pančevo, Paraćin, Pirot, Požarevac, Požega, Priboj, Prokuplje, Smederevska Palanka, Smederevo, Sombor, Sremska Mitrovica, Stara planina, Subotica, Šabac, Tara, Tutin, Užice, Valjevo, Velika Plana, Vranje, Vrnjačka Banja, Vršac, Zaječar, Zlatibor, Zrenjanin. Uskoro, 4G stiže i u ostale gradove u Srbiji.Da biste uživali u svim prednostima 4G usluge, potrebno je da pored određene postpejd tarife, ili mobilne tarife u okviru Box paketa, posedujete mobilni telefon koji podržava 4G i koji u mts ponudi možete da pronađete po ceni već od 1 dinar, da ažurirate softver telefona, kao i da svoju postojeću SIM karticuzamenite za karticu koja podržava ovu tehnologiju – USIM, i to možete besplatno da uradite u nekoj od mts poslovnica.

Ukoliko se opredelite za 4G mts mrežu moći ćete istovremeno besplatno da koristite mts TV GO uslugu – televiziju na mobilnoj platformi sa 14 kanala. Za više informacija o 4G mreži posetite mts sajt.

Iskoristite sve prednosti 4G mts mreže i uživajte u najbržem Internetu bez obzira u kom gradu se trenutno nalazite.Izvor BLIC / Knjaževačke vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *