Poznati uživali na Staroj planini

Svečano obeležen početak skijaške sezone na Staroj planini
Poznati uživali u zimskim čarolijama

Predstavnici hotela Falkensteiner Stara planina svečano su obeležili početak skijaške sezone. Uz muziku i zabavni program uživali su manekenka i dizajnerka Tamara Paunović, voditeljke TV Slagalice Danijela Pantić i Marija Veljković sa porodicama, voditelj Vladimir Đorđević, sportistkinja Ana Marija Žujović sa dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem, kao i brojni predstavnici medija.
Domaćini iz javnog preduzeća Stara planina na čelu sa direktorom Vladimirom Simovićem i Skijališta Srbije potrudili su se da sve zvanice što bolje upoznaju sa prirodnim lepotama ovog dela Srbije.
Ana Marija Zujovic
U hotelu Falkensteiner Stara planina ovom prilikom održana je revija dizajnerke Tamare Paunović dok su u ulozi manekena bili prisutni novinari. Nekima od njih bio je to prvi put da se nalaze ispred objektiva. Nakon uspešne revije upriličena je zabava na kojoj je zvanice zabavljao bend Dušana Lušina koji je u Falkensteiner-u promovisao novi spot za numeru Stari kaput. Žurka je trajala do duboko u noć u hotelskom restoranu Gondola, tako da je svima prijala vožnja gondolom na vrh Stare planine narednog jutra.
Vladimir Djorjdevic 1
Vožnja terenskim vozilima do planinskog vrha Midžor bilo je posebno iznenađenje. U netaknutoj prirodi priređen je ručak nakon čega su se gosti uputili u hotelski spa kompleks gde su uživali u mnogobrojnim sadržajima za opuštanje.
Sara Jovanovic 1
Drugi dan ski openinga obeležila je žurka pored bazena uz poznate beogradske di džejeve. Domaćini na Staroj planini još jednom su pokazali bogatu turističku ponudu ovog skijaškog kompleksa i spremnost za sezonu koja je svečano otvorena.
Prema rečima diomaćina Falkensteiner Hotela Stara Planina, premium planinski resort je idealna destinacijaza roditelje sa decom tokom zime, kao i za avanturiste tokom prolećnih i letnjih meseci.
Tamara Paunovic 1
Ski staze i rute za planinarenje počinju već na 20 metara udaljenosti od hotela. Sa skijaškim stazama ukupne dužine čak 13 kilometara, hotel povezuje prva gondola u Srbiji, dužine 1.100metara i kapaciteta 6.000putnikana sat, kojom se skijaši prevoze direktno do vrha Babin Zub, na visini od 1.758 metara nadmorske visine.DSC_0816

Izvor pressserbia.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *