Stara planina 23.02.2014 (Foto)

 

Noćašnji sneg koji je padao na Staroj planini nije izazvao veće probleme putarima.Put ka ski centru je vlažan ali potpuno prohodan,Vožači trebaju obratiti pažnju na sitnije odrone u klisurama i usecima.

Noćašnje  snežne padavine   dodale su  4 cm novog snega na sti stazama.Temperatura se kreće u rasponu od 0 do 3 °C.Vreme je maglovito sa vidljivošću od svega 100 metara.U funkciji su staze Jabucko ravniste 7 , 7a , 7b i dečija traka.U poseti ski centru su deca iz Niškog doma i gomila promoterki kao i brojni stranci .Ovoga puta se umesto Bugarskog i Rumunskog jezika na Staroj planini čuje engleski jezik.

Predstavnici francuskog udruženja “Cluster montagne” u višednevnoj poseti obišli ski centre Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru. Prilikom obilaska centra, predstavnici ovog udruženja imali su prilike da se upoznaju sa turističkom ponudom ovog planinskog centra.

Predstavnicima “Clauster montagne” u obilasku pokazani su svi potencijali sva tri skijališta, a poseban akcenat stavljen je razvoj letnjeg planinskog turizma.

Francuskim gostima, koji su došli na poziv Privredne komore Srbije, predstavljen je i plan razvoja ski centara Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatiboru.

-Pogledajte našu današnju fotogaleriju sa Stare planine :

-[mudslide:picasa,0,staraplanina.babinzub@gmail.com,5983588427583114545]

Izvor https://www.staraplanina-babinzub.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *