Stara planina : Ana Marija Žujović: Konačno sam srećna

Fitnes instruktorku uhvatili smo kako se na planini odmara sa novom ljubavi. Poverila nam se da je uspela da vrati veru u ljubav.

Ana Marija Žujović pobegla je na nekoliko dana iz grada na Staru planinu, i to sa novim dečkom, košarkašem Ninom Čelebićem.

– Kao što vidite, konačno sam ponovo srećna i zadovoljna. Nisam ranije želela da pričam o novoj ljubavi dok nas dvoje zajedno ne odlučimo da se pojavimo u javnosti – rekla je Ana Marija za “Blic”.

Uprkos tome što su na otvaranju zimske sezone na Staroj planini svakodnevno organizovane žurke, fitnes instruktorka i njen dečko kažu da ne vole mnogo da izlaze.
Zdrav život sa novim dečkom

Zdrav život sa novim dečkom

– Fokusirani smo na zdrav život, pa tako Nino i ja ustajemo u sedam sati ujutru, idemo na jednočasovni trening i to je ono što nas ispunjava. Retko izlazimo, a vreme provodimo zajedno kod kuće ili idemo u šetnju – kaže Ana.

Teške telesne povrede

 

Kako „Blic” saznaje, sudski veštak je utvrdio da je Ana Marija Žujović imala teške telesne povrede posle batina koje je dobila od bivšeg supruga Vladimira Stanojevića. Suđenje se uskoro nastavlja.

Izvor blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *