Stara planina | Nova godina 2017 | 4 dana / 3 noći ALL INCLUSIVE – DIN 11800

Opis programa

STARA PLANINA | NOVA GODINA 2018 | 4 dana / 3 noći ALL INCLUSIVE

30.12.2017 – 2.1.2018.

Provedite doček Nove godinu na veličanstvenoj Staroj planini, na 1580 mnv, upoznajte njena netaknuta prostranstva, nesvakidašnje lepote, moći i čari koje krije ovaj biser prirode Srbije.

Osetite adrenalin i uživajte u skijanju, sankanju, planinarenju, druženju i sjajno se zabavite na bajkovitoj, po mnogima najlepšoj planini Srbije.

Sadržaj skijaškog centra “Babin zub” čine staze na lokacijama “Konjarnik”, “Sunčana dolina”, kao i “Markova livada”. Skijalište “Babin zub” poseduje četvorosednu žičaru “Konjarnik” sa pokretnom trakom za ukrcavanje skijaša, kapaciteta 1.400 skijaša na sat i ski lift ”sidro” “Sunčana dolina” kapaciteta 1.200 skijaša na sat. Na lokaciji “Jabučko ravnište” nalazi se prva gondola u Srbiji. U okviru ovog dela skijališta izgrađena je i četvorosedna žičara, i ski lift tako da je povezan sa delom skijališta na “Babinom zubu”. Više od 13 kilometara odlično uređenih staza, različitih težina, pripremljene su za skijaše svih kategorija. Za ljubitelje ekstremnijih sportova, obezbeđena je staza za slobodnu vožnju. Pored toga, u ski centru Stara planina je izgrađen sistem za veštačko osnežavanje, kako bi, i u slučaju nedostatka prirodnog snega, posetioci centra mogli da uživaju u zimskim sportovima.

Za one koji žele da planinare imamo 2 ture (+jednu iznenađenja):
Pešačka tura na Babin zub
-Kondiciona težina 2/10 (lakša)
-Dužina staze oko 8 km (ukupno)
-Najniža tačka 1350 mnv
-Najviša tačka 1780 mnv

Uspon na Midžor
-Kondiciona težina 4/10 (šrednje teška)
-Dužina staze oko 16 km (ukupno)
-Najniža tačka 1550 mnv
-Najviša tačka 2169 mnv

PROGRAM:

Subota 30.12.2017. Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima u 9:45h. Vožnja autoputem pa preko Niša, Svrljiga, Kalne do Babinog zuba. Smeštaj u sobe. Večera. Slobodno vreme za odmor, šetnju. Organizovano druženje i zabavu uz svirku uživo u restoranu planinarskog doma. Noćenje.

Nedelja 31.12.2017. Doručak. Poslednji dan u 2017. ispraćamo sa planinarskom turom (a oni koji ne žele da idu na planinarenje mogu npr. otići na skijanje, šetnju i dr.) i pogledom sa najvišeg vrha uže Srbije – Midžora 2169 mnv, Za sve koji nisu ovo doživeli ovaj pogled zimi – biće neprocenjivi osećaj. Posle povratka ručak i slobodno vreme. Organizovani doček Nove godine uz svečanu večeru (neogreničena hrana i po 5 pića), zabava i druženje uz uživo svirku u restoranu planinarskog doma. Noćenje.

Ponedeljak 1.1.2018. Doručak. U Novoj 2018. godini nastavljamo sa šetnjama i igrama na snegu. Za ovaj dan je planinarana lakša peška tura do nestvarnih vidikovaca sa vrha i platoa na Babinom zubu. Ručak. Slobodno vreme za šetnju, skijanje i zabavu na snegu. Organizovano druženje i zabavu uz svirku uživo u restoranu planinarskog doma. Noćenje.

Utorak 2.1.2018. Doručak. Nakon odjave iz smeštaja izlet iznenađenja gde ćete još upoznati prirodnih atrakcija Stare planine. Nakon šetnje i pauze, povratak za Beograd.
Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

KOME JE NAMENJEN PROGRAM:

– svima onima koji žele da provedu Novu godinu na Staroj planini,
– planinarima,
– ljubiteljima prirode i sportova na snegu,
– ekipama

CENA:  99 e (11800 RSD)

U cenu uračunato:

–  tri noćenja u renoviranom planinarskom domu “Babin Zub” u 1/2, 1/3, 1,4, 1/5, 1/6 sobama
–  autobuski prevoz Beograd – Babin zub – Beograd (klimatizovan)
–  hrana (3 puna pansiona – doručak, ručak i večera)
–  svečana večera za Novogodišnje veče (neograničena hrana i po 5 pića)
–  tri organizovana dočeka u restoranu uz svirku uživo
–  planinarska tura do vrha Midžor (ako dozvole vremenski uslovi)
–  pešačka tura do vrha i vidikovaca na Babinom zubu-  boravišna taksa
–  izlet iznenađenja
–  troškovi organizacije i vođenja programa
–  trokovi vodiča

U cenu nije uračunato:

–  redovna godišnja članarina SZM 500 rsd i individualni troškovi članova
–  ski pass i oprema (za one koji žele da skijaju)
–  individualni troškovi putnika

SMESTAJ:

Planinarski dom ”Babin zub” se nalazi na 1580 m.n.v. ispod istoimenog vrha na Staroj planini u prelepom prirodnom ampijentu. Planinarski dom se nalazi neposredno pored  samog skijališta i potpuno je renoviran, poseduje centralno grajanje i jedan je najboljih u Srbiji.
Smeštaj je u sobama  strukture:
1 x 1/2, 3 x 1/3, 1 x 1/5, 1 x 1/6 i 1/7

Gostima Planinarskog doma je na raspolaganju restoran i klub sa kaminom salom za. Klub je opremljen audio-video opremom i namenjen je za dnevni boravak gostiju. Atmosfera u planinarskom domu je prava domaćinska i prijatna i u nju će se uveriti sami.


Informacije i rezervacije na:

Tel: 011/3670937
Mob: 061/1627226
Viber: +381611627226
E-mail: srbijazamlade@gmail.com
Srbija za mlade, Balkanska 18, lokal 99, radno vreme – radnim danima 10-18h.
Napomena: Dva dana pre putovanja kontaktirati organizatore za broj telefona vodiča i mesto polaska.

Krajnji rok za prijavljivanje je 10 dana pre putovanja ili do raspoloživosti mesta. Minimalan broj članova za realizaciju ture je 15. Rok za otkazivanje ture (nedovoljan broj prijavljenih, loši vremenski uslovi itd) od strane organizacije je 5 dana pre putovanja. Uz ovaj program važi pravilnik o izvođenju tura organizacije Srbija za mlade. Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 50%, ostatak do 10 dana pred putovanje.


srbijazamlade.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *