Vila – M

Na samo deset metara od novog Hotela Falkenstainer Stara planina na Jabučkom ravništu uklopljena u predivni planinski ambijent nalazi se ,,Vila M ” izrađena u potpunosti od drveta sa visokim ekološkim i estetskim standardima gradnje.

Ovaj predivan objekat najazi se u samom centru Sportsko turističkog kompleksa Babin zub na Staroj planini.Ovaj planinski objekat ispunjava sve standarte modernog života, odlična termoizolacija i parno grejenje u celom objektu učiniće Vaš boravak i u najhladnijim danima veoma prijatnim.

Objekat ima sopstveno napajanje električnom energijom, moderno kupatilo i čajnu kuhinju sa trpezariskim delom u kojoj se možete odmarati , ručati, gledati LCD TV ili surfovati internetom (velike brzine) koji je za sve naše goste besplatan.

I to nije sve u neposrednoj blizini se nalazi prostrani parking, kao i podzemna garaža sa dva parking mesta, ski renta (10 m), restoran, frizerski salon (15 m), suvenirnica (10 m) kao i prva Srpska gondola (20 m).

renta sanki heder2

Za sve naše goste odobravamo popust na panoramsku vožnju motornim sankama (60 e/h).Telefon za dodatne informacije i rezervacije smeštaja i prevoza ski sankama :

Smeštaj za 4 osobe u apartmanu iznosi 70 (radni dan ) – 80 eura(vikend) po danu.

Ostale informacije na Telefon 065 20 22 117

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *