Voditeljka „Slagalice“ Danijela Pantić provela Zimovanje na Staroj planini.

danijela-pantic 2

Popularna voditeljka „Slagalice“, našeg najdugovečnijeg TV kviza Danijela Pantić nedavno je bila na Staroj planini gde se odlično provela.

Lepa plavuša provela je nekoliko nezaboravnih dana u snežnom bajkovitom ambijentu, a društvo su joj pravili njen emotivni partner, sestra sa porodicom i prijatelji. Novinarka će ovo zimovanje pamtiti po odličnom provodu i uživanju kako u zimskim sportovima tako i u spa-centru.

danijela-pantic

Nisam nikad ranije bila na Staroj planini, pa sam želela da posetim ovo skijalište i pridružila sam se sestri i njenoj porodici na nekoliko dana pošto su oni pre mene uplatili aranžman. Pošto je društvo bilo veće, nikada nisam bila sama, danju smo skijali zajedno, a uveče smo uživali u spa-centru ili vežbali u teretani. Skijalište je dobro sređeno, kao i hotel koji nudi mnogo sadržaja, posebno za porodicu kaže Danijela

danijela pantic Danijela Pantic Biografija

Danijela Pantic je rodjena u Sapcu, veliku popularnost je stekla zahvaljuci tv emisiji “Slagalica” koju vodi zajedno sa koleginicom Marijom Veljkovic. Danijela je magistar teorije umetnosti i medija, a pored posla voditeljke ona iza sebe ima preko 10 godina iskustva rada na televiziji kao novinar i urednik. U horoskopu je Jarac-Lav. Takodje ova simpaticna voditeljka se slikala i za muski casopis CKM.

Skijanje i plivanje su moji omiljeni sportovi. Još na početku jeseni počnem da planiram zimovanje i biram glečere i skijališta na kojima ću da skijam. Tokom sezone obično odem na desetak dana u Austriju ili Francusku na skijanje, a posle toga iskoristim i neki produženi vikend i uživam na stazama Kopaonika ili Jahorine, a ovoga puta opredelila sam se za Staru planinu  zaključuje Pantićeva.

 

© Hello! magazin
hellomagazin.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *