KNJAŽEVAC : OD DANAS KUPOVINA AUTOMOBILA NA KREDIT U KNJAŽEVCU

-Za samo 1.dan do Automobila.Kako? Od danas poznati Autocentar DAVID iz Knjaževca nudi svojim vernim kupcima mogućnost kupovine polovnih Automobila na odloženo plaćanje odnosno kredit. Obradujte sebe i svoje najmilije polovnim automobilom iz zemalja Evropske Unije. U ponudi uvek imamo veliki izbor vozila sa Euro 3 i Euro 4 motorima. Izdvajamo se po veoma povoljnim cenama. Sva naša vozila poseduju urednu dokumentaciju, plaćenu carinu i porez. Ko sve može uzeti Automobile na kredit.

Bake i deke koji su penzioneri starosti do 79 godina sa najmanjom visinom penzija (čak i ispod 5000 dinara) mogu obradovati svoju decu , unuke i sebe pristojnim automobilom koji će otplaćivati od 1 do 8 godina (zavisno od visine penzije).Kredite za penzionere i kupovinu Automobila realizujemo za samo 1 DAN !!! bez prenosa penzija u drugu banku, odbijanje dvomesečne rate (preko PIO fonda na prvi i drugi deo penzije – 10 i 25 u mesecu).Rate su fiksne u dinarima do zadnjeg dana otplate (do 96 meseci).

  • Vlasnici registovanih poljoprivrednih gazdinstava –
  • Paušalci – vlasnici radnji i delatnosti koje se paušelno oporezuju (frizeri, moleri …)
  • Zaposleni (bez žiranata u Javnim preduzećima)
  • Preduzetnici (vlasnici firmi i početnici u biznisuSvake nedelje nova tura očuvanih i servisiranih automobila iz uvoza – dnevna prodaja i velika potražnja , ne gubite vreme proverite i pozovite Auto centar David u Knjaževcu.

Kontakt telefoni

  • Ponuda automobila i cene 063 7724651 – Knjaza Miloša BB , 19350 Knjaževac
  • kreditiranje uslovi, rate i visine kredita 065 20 22 117
PUNIM GASOM DO NAS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *