Vila M

Na samo deset metara od novog Hotela “Stara planina ****” na Jabučkom ravništu uklopljena u predivni planinski ambijent  nalazi se ,,Vila M ” izrađena u potpunosti od drveta sa visokim ekološkim i estetskim standardima  gradnje.

Ovaj predivan objekat najazi se u samom centru Sportsko turističkog kompleksa Babin zub na Staroj planini.Ovaj planinski objekat ispunjava sve standarte modernog života, odlična termoizolacija i parno grejenje u celom objektu učiniće Vaš boravak i u najhladnijim danima veoma prijatnim.

Objekat ima sopstveno napajanje električnom energijom, moderno kupatilo i čajnu kuhinju sa trpezariskim delom u kojoj se možete odmarati , ručati, gledati LCD TV ili surfovati internetom (velike brzine)  koji je za sve naše goste besplatan.

I to nije sve u neposrednoj blizini se nalazi prostrani parking, kao i podzemna garaža sa dva parking mesta, ski renta (10 m), restoran, frizerski salon (15 m), suvenirnica (10 m) kao i prva Srpska gondola (20 m).

 

Vila M, vlasnika Dinić Dragana i Nikolić Miloša, nalazi se na samo 10 metara od Hotela Falkenstainer na Staroj planini.

Vila M poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ležajem i pomoćnim ležajevima, smeštajni deo u potkrovlju, 2 odvojena kupatila, trpezariju, kuhinju – ukupnog smeštajnog kapaciteta za 11 osoba. Internet je besplatan, a svi gosti imaju popust na vožnju motornim sankama.

Luksuzni ambijent, blizina svih pratećih sadržaja na planini, učiniće vaš boravak nezaboravnim.

Email: m.nikolic@scsplus.co.rs
Telefon: 065 401 37 00

renta sanki heder2

Za sve naše  goste odobravamo popust na panoramsku vožnju motornim sankama (60 e/h).Telefon za dodatne informacije i rezervacije smeštaja i prevoza ski sankama :

063-763-0812 – Raša (informacije oko smeštaja i rente)

– 063-763-0812

Smeštaj za 4 osobe u apartmanu iznosi 70 – 80 eura po danu.

U prednjem delu postoji luksuzni smeštaj za 6-8 osoba (Dve spavaće sobe sa farncuskim ležajem i pomoćnim ležajevima, smeštajni deo u potkrovlju, dva odvojena kupatila, trpezarija,  predulaz , skijapšnica , kuhhinja i predsoblje sa Tv..).Cena najama a se kreće od 130  do 140 evra po danu.


Kontakt telefon 063-763-0812

2 Responses to Vila M

 1. arka tours says:

  POŠTOVANJE :

  INTERESUJU NAS CENE ZA ZIMOVANJE U PERIODU OD 22 ,23, DECEMBRA 2015 ,JANUAR,FEBRUAR 2016
  ZA ORGANIZOVANE MEŠVITE GRUPE ( ĐACI OSNOVNE,SREDNJE ŠKOLE I ODRASLI U GRUPI ) NA 5,6 ILI 7 NOĆENJA
  I NARAVNO KOLIKO BI BIO POLUPANSION ILI PANSION
  PORED TOGA NAS INTERESUJE : NAČIN PLAĆANJA ,DALI ODOBRAVATE PROVIZIJU I KOLIKO GRATISA NA GRUPU …

  koji je tačan vaš kapacitet is trukturu smeštaja

  OČEKUJEM VAŠ ODGOVOR ..

  POZDRAV : ILIĆ JOVAN – ARKA TOURS – NOVI SAD ….0621 485 465 , 063 8500840 ….
  E-MAIL : arka-ns@eunet.rs

  • djela says:

   Cene su sarolike ,zavisi od blizine ski centru ,polupansion se krece od 2200 u konacima do 5000 u hotelu, bez obzira nna period zimovanja cene su iste jedino se cena ski pasa razlikuje . Samo nocenje sa doruckom moze da se pronadje do 1600 dinara u Selu Crni vrh koji je na 4 km od prve staze Konjarnik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *