Investicije

Projekat izgradnje Turističkog centra na Staroj planini

 

1. Stara planina – turistički rizort Jabučko Ravnište
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog rizorta Jabučko Ravnište, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 22.860 ležajeva. Turistički rizort je površine 105,9 ha.

2. Stara planina – turistički centar Golema reka
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog centra Golema Reka, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 3000 ležajeva. Turistički centar je površine 40 ha.

3. Stara planina – turističko naselje Konjarnik
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog naselja Konjarnik, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 550 ležajeva. Turističko naselje je površine 5,5 ha.

 

4. Stara planina – turistički punkt Gravaljosa
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog punkta Gravaljosa, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 300 ležajeva. Turistički punkt je površine 4 ha.

5. Stara planina – turistički punkt Mirica
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog punkta Mirica, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 300 ležajeva. Turistički punkt je površine 4 ha.

6. Stara planina – turistički punkt Kozarnica
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog punkta Kozarnica, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 300 ležajeva. Turistički punkt je površine 4 ha.

7. Stara planina – turistička sela Crni Vrh
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog sela Crni Vrh, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 1500 ležajeva.  Turističko selo je površine 50 ha.

8. Stara planina – turističko selo Ćuštica
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog sela Ćuštica, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 400 ležajeva. Turističko selo je površine 50 ha.

9. Stara planina – turističko selo  Balta Berilovac
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog sela Balta berilovac, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 400 ležajeva. Turističko selo je površine 50 ha.

10. Stara planina – turističko selo Inovo
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja turističkog sela Inovo, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Predviđena je izgradnja smeštajnih kapaciteta sa ukupno 300 ležajeva. Turističko selo je površine 50 ha.

11. Stara planina – skijalište Golema reka
Planskom dokumentacijom je predviđena izgradnja skijališta Golema Reka, u okviru Turističkog centra na Staroj planini. Projektom je predviđena izgradnja žičara dužine 30 km. Površina skijališta je 150 ha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *