Šestodnevni ski pas najskuplji na Kopaoniku, najjeftiniji na Staroj planini

 

Vlada Srbije usvojila je cenovnik ski karata JP “Skijališta Srbije” za zimsku sezonu 2012/13. godine, a cene su određene u zavisnosti od perioda sezone i kategorije skijaša.


 

Ako šestodnevni ski pas u špicu sezone na Kopaoniku košta 10.710 dinara, a u ski centru Tornik na Zlatiboru 6.170 dinara. Šestodnevni ski pas u istom periodu u ski centru na Staroj planini, uz stalni popust od 20 odsto, iznosi 4.940 dinara.

 “Skijališta Srbije” ističu da će i ove godine ski karta “10/sezoni” na Kopaoniku biti jedinstvena je za sve periode skijaške sezone i da će važiti u svim ski centrima, a koštaće 18.670 dinara.


Od ove sezone ta karta može da se kupi i za ski centar Tornik na Zlatiboru i košta 11.220 dinara, dok za Staru planinu, košta 9.540 dinara. Takođe, od ove sezone porodični paketi važe za sva tri ski centra.I ove godine ski karta 10/sezoni na Kopaoniku jedinstvena je za sve tarifne periode skijaške sezone i važi u svim ski centrima i košta 18,670 dinara. Od ove sezone 10/sezoni može da se kupi i za ski centar Tornik na Zlatiboru i košta 11.220 dinara , dok za Staru planinu ova karta košta 9.540 dinara. Takođe , od ove sezone porodični paketi važe za sva tri ski centra. Preuzmite cenovnike…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *