Stara planina info : 31.januar 2015 (Foto)

Još jedan od predivnih i sunčanih jutra u Skijalištu na Staroj planini u  kome je uživalo preko 2 000 turista i skijaša.

U toku noći je palo oko 7 cm snega, a put ka Skijalištu je uredno očišćen.Na pojedinim deonicam još uvekima leda i snega, pa se vozačima savetuje dodatan oprez.Za razliku od juče dana je vetar duvao oko 7 m/s, a temperatura se kretala u rasponu od -4 °C do – 1 °C

Posle teskog jutra gde su nanosi snega od prosle noci kao i ledena kiša otežali početak rada instalacija sve je kasnije bilo u savršenom redu , samo je instalacija Jabučko kasnila sa radom 30 minuta zbog velike količine leda na sajlama i stubovima, dan je bio predivan za skijanje što se moglo čuti od oduševljenih gostiju.

Komšije iz Bigarske su opet sa 6 kampera  doputovale na produženi vikend, a naša novinarska ekipa je i ovog vikenda  primetila da je  80% gostiju iz Bugarske i Rumunije.

Za nedelju očekuje pojačan priliv gostiju i ljubitelja pešačenja i planine.U popodnevnim časovima na Staroj planini  je ponovo počeo da pada sneg, a trenutna temperatura iznosi –  -3°C.

U nastavku teksta možete videti današnje fotografije iz Skijališta na Staroj planini
Izvor http://staraplanina-babinzub.info/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *