Stara planina : Mup o stanju bezbednosti na Staroj planini

Zlatoljub Stojanović, komandir Policijske Stanice u Knjaževcu juče  je sumirao stanje bezbednosti na teritoriji opštine Knjaževac – za mesec februar.

Na inicijativu naše redakcije komadir PS. Knjaževac odgovorio je na brojna pitanja koja su  građani postavili preko našeg  informativnog sajta čija je uloga bolja  informisanost građana i investitora o turističkoprivrednim potencijalima Stare planine  http://www.staraplanina-babinzub.info. Pitanja su se odnosila na  bezbednost deonice puta koja vodi ka turističkom centru na Staroj planini , saobraćajnoj signalizaciji, nadležnosti, postupcima Mup-a prilikom soabraćajnih nezgoda i sl..

Kako se čulo na konferenciji za putni pravac prema Staroj planini odgovorno lice je ,,Direkcija za puteve,, koja uz pomoć podizvođača održava sve deonice putne mreže u Srbiji, kao i na Staroj planini.Takođe u njenoj je nadležnosti i postavljanje  horizontalno vertikalne signalizacije i oznaka na putnim pravcima.

Pretragom podataka pronašli smo adresu i kontakt :

REPUBLIČKA DIREKCIJA ZA PUTEVEAdresa
Bulevar kralja Aleksandra 282
11050 Beograd – Zvezdara
Telefon
(011) 304 0700
Faks
(011) 241 2540E-Pošta
office@putevi-srbije.rs
Internet

 Predlažemo svim oštećenima da pažljivo preslušaju izjavu načelnima PS i postupe prema datim upustvima.

Ostalima savetujemo da povećaju pažnju na ovoj deonici puta dok se ne reši nedoumica oko ,,slabo,, naznačene signalizacije.

 

Naša redakcija će nastaviti da Vas informiše o ovom slučaju.

http://www.staraplanina-babinzub.info

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *