Knjaževac : Biciklistička avantura u Janji podno Stare planine

 Skup ljubitelja,prirode I planinskog biciklizma u prelepoj brvnari u selu  Janja. Brvnara poseduje,pet kreveta i tri planinska bicikla.Zaljubljenici u lepotu Stare planine, napravili su prelep krugug ,planinskim biciklimama mbt na relaciji– Janja brvnara ,Aldina reka, Orlov kamen, prevoj Sveti Nikola i spust, Ravno bucije , Janja.


 Duzina 20 km. vreme trajanja kruga je negde oko sest sati. Drugog dana izaslo se na najviši vrh Srbije – Midzor, gde je isto bio lep spust do planinskog doma , pa natrag do brvnare u selu Janja.

-->

Inače ova prelepa vikendica u etno stilu u selu Janja se izdaje kao i komplet od  3 bicikla.Vikendica ima pet lezajeva,...struja je na akomulatoru.. a izvor vode je blizu vikendice, navise 5 dana za izdavanje. a.pomoc i vlasnika oko planinskog terena i mogucnost i male pripreme hrane,samo za jedan dan. Kontakt za sve ljubitelje prirode je 0642378275

2 Responses to Knjaževac : Biciklistička avantura u Janji podno Stare planine

  1. Rasha says:

    Super ! Akcija, biciklizam, priroda, rekreacija, uzivanje , druzenje . Organizujte opet nesto ovako i unapred nas obavestite, pa da dodjemo i mi !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *