Knjaževac : Srpska i Grčka reprezentacija na Staroj planini – Foto

Proteklih dana na Staroj planini borave Članovi skijaških reprezentacija Grčke i Srbije, u iščekivanju starta na Svetskom prvenstvu u Šladmingu.

Za ove dve reprezentativce ovo je svojevrstan predah izmedju dva takmičenja na Balkanu, u cilju tempiranja forme za predstojeće Svetsko prvenstvo u Šladmingu.

Na Staroj planini obavljaju se pripreme za takmičenje u veleslalomu. Posredstvom naše redakcije možete videti kako to izgleda :


[slideshow id=22]

Uskoro će članovi obe reprezentacije otputovati u Bugarsku, na takmičenja u slalomu i veleslalomu u Borovecu. Start na Svetskom prvenstvu planiran je za 14. februar, a po završetku učešća na šampionatu, grčki i srpski reprezentativci nastavljaju zajedno put u Rumuniju, gde se održava EYOF – Zimske olimpijske igre mladih Evrope.

[nggallery id=22]

 

Srbiju će na Svetskom prvenstvu predstavljati Marko Vukićević, Andrija Vuković, Strahinja Stanišić, Marko Stevović, Mladen Pešić, Nevena Ignjatović, Maša Janković i Veronika Tomić. Na EYOF-u će srpski predstavnici biti Marko Stevović, Strahinja Stanišić, Viktor Raković i Vanja Starčević.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *