Knjaževac : Volonterska akcija Stara planina – moj prostor” –

 Pogledajte kako izgleda Volonterska akcija Centra za održivu budućnos Zelena zona – Knjaževa pod nazivom “Stara planina – moj prostor” –

Ova Volonterksu akcija ealizovana je u okviru konkursa “Mladi su zakon” za 2012. godinu.Akcija je  finansirana od strane Ministarstva omladine i sporta, za zaječarski okrug.

Resursni centar za zaječarski okrug: Timočki Omladinski Centar

-->

-COB Zelena zona je u partnerstvu sa Zavičajnim muzejom u subotu 6. oktobra realizovala akciju "Stara planina, moj prostor". Cilj akcije je bio da mladi volonteri učestvuju u uređenju dvorišta nekadašnje škole (sada muzeja) za rekreativno-zabavne aktivnosti i na taj način stvore prostor koji nudi mogućnost za kvalitetno provedeno slobodno vreme u prirodi. Akcija je podržana kroz program „Mladi su zakon“ od strane Timočkog omladinskog centra i uz finansijsku podršku Ministastva omladine i sporta.

O Cob Zelena Zona

Centar za održivu budućnost Zelena zona - Knjaževac je udruženje čiji su osnovni ciljevi da doprinese zaštiti i unapređivanju životne sredine, kao i promovisnju zdravih stilova života kroz aktivnije delovanje mladih promovišući principe održivog razvoja, volonterizma i promociju njegovih vrednosti.
--> Produkcija: COB Zelena zon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *