Novi čovek na čelu najperspektivnijeg resorta istočne Srbije

Rukovodstvo Javnog preduzeća „Stara planina“ Knjaževac donelo je odluku o imenovanju Gorana Petrovića iz Beograda na mesto novog predsednika Skupštine SP Resort-a d.o.o, u čijem je vlasništvu hotel Stara planina

Rukovodstvo Javnog preduzeća „Stara planina“ Knjaževac, donelo je odluku o imenovanju novog predsednika Skupštine SP Resort-a d.o.o, u čijem je vlasništvu hotel Stara planina. Goran Petrović iz Beograda će od sada biti odgovoran za donošenje najvažnijih odluka skupštine ovog prosperitetnog hotela od 4 zvezde, jedinstvenog na Staroj planini.

Odluka je donešena u cilju poboljšanja efikasnosti poslovanja kompanije SP Resort d.o.o. Kalna, hotela Stara planina i ostvarenja planova Javnog preduzeća.
Podsetimo da je kompletan resort izgrađen u rekordnom roku od 16 meseci, uz finansijsku podršku Vlade Republike Srbije i ulaganje u iznosu od 30 miliona evra. Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova Stare planine Jabučkom ravništu, koje pripada teritoriji opštine Knjaževac i trenutno predstavlja najmoderniji i najveći smeštajni objekat u ovom delu zemlje.
Telegraf.rs/VestiSrbija.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *