Off road manifestacija “Vikend adrenalina 2016” (Foto & Video) –

 

Off road trkom ATV vozila na uređenoj stazi na Lipovici nadomak Knjaževca, danas je završena manifestacija “Vikend adrenalina 2016”

Manifestacija „Vikend adrenalina” okupila je učesnike iz celog sveta, a svima je zajednička potreba i potraga za uzbuđenjem. Zaljubljenici u četvorotočkaše iz Srbije i inostranstva imali su priliku da uživaju u turističkim lepotama Knjaževačkog kraja, ali i ATV offroad avantura u organizaciji ATV kluba Stara planina.Nakon off road trke nauspešnijima su dodeljeni pehari i priznanja.

U sklopu manifestacije organizovana su dva događaja: ATV karavan, koji je revijalnog karaktera i okuplja učesnike iz celog sveta, kao i revijalna vožnja motora i.Drugi deo manifestacije je bila Off road trka ATV vozila na uređenoj stazi na Lipovici nadomak Knjaževca . Glavni organizator karavana je ATV klub iz Knjaževca, a Turistička organizacija opštine Knjaževac se pojavljuje u ulozi suorganizatora. Tradicionalni događaj je ove godine održan 25. i 26. juna 2016. godine.

Učesnici ovogodišnje off road avantur prezadovoljni su smeštajem i organizacoijom ovogodišnje off road avanture, obećavaju dolazak i naredne godine.

Ovogodišnja ATV avantura prošla je odlično.Gosti su ove godine imali prilike da posete Etno selo “Jelašnica” .Opština Knjaževac ima prelepe planine, a samim tim i prelepe terene za ljubitelej ATV vožnje.Udruženje ATV Klub Stara planina karavanima i vožnjama koje tradicionalno organizuje svake godine pokušava da
prezentuju ljudima koji dolaze.Cilj im je da svake godine dovedu što veći broj ljudi koji će videti naše planine, a kasnije mogu doći i izabrati smeštaj koji žele.
Tri godine unazad ATV klub je prezentovao predeo Stare planine dok je ove godine prezentovano Etno selo Jelašnica, a u planu je da naredne godine budu prezentovani ostali turistički kapaciteti opštine Knjaževac..Inače ATV vozila veoma malo zagađuju životnu sredinu tako da ih uglavnom i voze ljubitelji prirode, dok neobavešteni pojedinci imaju suprotno mišljenje o ovom sportu objašnjava Miomir Petrović predsednik ATV kluba Stara planina.

 

U nastavku teksta možete videti kako je protekla Off road trka ATV vozila na uređenoj stazi na Lipovici nadomak Knjaževca.
 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *