Poznate ličnosti i predstavnici medija na Staroj planini

Iz JP Stara planina  sledi informacija da će Falkensteiner Hotel Stara Planina organizovati  od 8.do 10. februara ”VIP ski čelendž”.

 

Tokom tri dana boravka, poznate ličnosti i predstavnici medija iz Srbije imaće priliku da odmere snage u timskom takmičenju u veleslalomu, da se zabave na večernjim i dnevnim žurkama i uživaju u raznovrsnoj ponudi hotela.

Za najbrže takmičare obezbeđene su vredne nagrade. Falkensteiner Hotel Stara Planina snosiće troškove prevoza do hotela, troškove noćenja sa novom All Inclusive Light ponudom, a za sve takmičare obezbeđen je ski pas.

 

 Poznate ličnosti otvorile skijašku sezonu na Staroj planini. Na Jabučkom ravništu uživali Nenad Okanović, Marijana Mićić, Kristina Radenković, Ivan Zeljković, Nigor i Ajs Nigrutin

 Nigor i Nenad Okanović

POČETAK skijaške sezone na Staroj planini, tačnije na Jabučkom ravništu kraj Babinog zuba, protekao je u znaku ličnosti iz sveta estrade i umetnosti. Nenad Okanović, Marijana Mićić, Kristina Radenković, Ivan Zeljković, Nigor i Ajs Nigrutin samo su neka od imena koja su se našla na otvaranju ovogodišnje sezone na “krovu Srbije”. Idealne uslove su mnogi iskoristili da se, uz standardne skijaške discipline, pozabave i sankanjem na džakovima, ali da uživaju i u drugim zimskim čarolijama.

Posle napornog dana usledio je odmor u novoizgrađenom hotelu “Falkenštajner”, gde su se sumirali utisci sa “stare srpske lepotice”.

– Prvi put sam na Staroj planini i mnogo mi se sviđa – kaže voditeljka Kristina Radenković, koja je pobedila u sankanju na džakovima, napunjenim slamom.

Gotovo identične utiske ima i glumac Nenad Okanović.

– Volim zimu i zimske sportove, ovde sam sa decom i već sam počeo da pravim planove za ponovni dolazak – kaže Okanović.

 


// ]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *