Prezentacija firme “Recika” i brenda „Menner & Womenner” u Hotelu Stara planina **** (Foto & Video)

Prigodnim programom koji je organizovan u Hotelu Stara planina na Jabučkom ravništu na Staroj planini u periodu od 10. do 12. juna, zvanično je počela letnja sezona na Staroj planini.

 

Tom prilikom  posetioci Stare planina imali su  prilike da u okviru Summer openinga uživaju u mnogobrojnim sadržajima –  promocije lokalnih gastronomskih specijaliteta kao i druženje, vožnja gondolom, off road vožnja terenskim automobilima, obilazak i razgledanja prirodnih lepota Stare planine i dr. Hotel Stara planina se za ovu priliku posebno pripremio, pa sve goste  dobru zabavu i druženje.Povodom Summer openinga u prestižnom Hotelu Stara planina **** održana je prezentacija  kožne galanterije lokalnog proizvođača iz Knjaževačke firme Recika čiji se proizvodni pogoni nalaze u  Donjoj Kamenici na Putu za Staru planinu.Ovo je ujedno i Centar za reciklažu i proizvodnju predmeta od kože i turistički info centar. Na istom mestu je i prodajni kutak lokalnog Udruženja proizvođača vina i rakija i suvenirnica.

Reprezentativne predmete od kože firme “Recika” od nedavno su  dostupni i posetiocima Hotela Stara planina (****) na Jabučkom ravništu.

Svi domaći i strani gosti koji posete Ski centar na Staroj planini mogu u holu elitnog Hotela Stara planina da razgledaju i kupe reprezentativne predmete od najfinije kože firme “Recika” iz Donje Kamenice. Sve poznatija knjaževačka fabrika“Recika” na tržište je plasirao dve nove modne linije aksesoara i torbi od kože brenda „Menner & Womenner“ . Prelepi i moderni modeli muških i ženskih torbi će brojne turiste svojim savremenim dizajnom i kvalitetom osvojiti na prvi pogled.

U nastavku teksta možete videti kako je tekla promocija firme  “Recika” i brenda „Menner & Womenner” u Hotelu Stara planina **** koja je izazvala veliko interesovanje na nedavno održanom Summer openingu na Staroj planini.
U selu Donja Kamenica (petnaestak kilometara od Knjaževca u pravcu Babinog zuba), na desnoj obali Trgoviškog Timoka, vekovima odoleva zubu vremena jedan od najznačajnijih spomenika timočke Eparhije, Crkva Presvete Bogorodice. Ovaj kulturno-istoprijski spomenik zauzima sve značajnije mesto na mapi turističke ponude opštine Knjaževac. S obzirom da je Crkva zatvorena, posetioci su bili uskraćeni uživanja u raskoši koju ovaj objekat krije unutar svojih zidova.

U zgradi preko puta Crkve, knjaževačko Udruženje privrednika, Udruženje proizvođača prirodnih vina i rakija i privatno preduzeće “Recika” d.o.o., uz svesrdnu podršku opštine Knjaževac i Turističke organizacije opštine Knjaževac otvorili su suvenirnicu i firmu za reciklažu i proizvodnju proizvoda od kože knjaževačkih obućara, u kojoj će turisti, prolaznici i putnici dobronamernici moći da dobiju potrebne informacije o crkvi, da se osveže, kupe po koji suvenir ili piće poreklom iz Knjaževca, ili pak reprezentativne predmete od kože firme “Recika”.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *