Proslava Pravoslavne – Srpske Nove Godine na Staroj planini

U Hotelu ”Faklenštanjer Stara planina” na Jabučkom ravništu trenutno ima preko 300 gostiju. Zbog vremenskih uslova, veštačkog snega ima samo na stazama za skijanje.

Prema informacijama iz hotela, rezervacije se uglavnom ne otkazuju već pomeraju unapred u nadi da će sneg konačno pasti. Za Pravoslavnu Novu godinu će ovaj hotel imati oko 350 gostiju.
Ako se ipak odlučite za proslavu Pravoslavne – Srpske Nove Godine na Staroj planini još uvek nije kasno da rezervišete smeštaj u  privatnim objektima na Staroj planini.

Cene se kreću od 3500 dinara za doček u Etno selu Srna u prelepom etno ambijentu i muzikom uživo  (2000 dinara doček sa jelom i jednim konzum pićem i 1500 din će Vas koštati prenoćište), dok je u STD  Hajduk Veljko u selu Crni Vrh -neograničeno jelo i piće po ceni 2 500 din.I ovde je moguće prenoćiti po ceni od  1000 din).Na Vama je da odlućite i prepustite se uživanju u zdravoj staroplaninkoj hrani i prelepom ambijentu u podnožju Stare planine  (Kontakt za informacije i rezervacije 065 20 22 117).

Pogledajte kako je izgledao doček  Nove 2014 Godine na Staroj planini.Kontakt za informacije i rezervacije 065 20 22 117

Izvor  https://www.staraplanina-babinzub.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *