RECIKA u Hotelu na Staroj planini (Foto)

Reprezentativne predmete od kože firme “Recika” sada su dostupni i posetiocima Hotela Stara planina (****) na Jabučkom ravništu.
Pre par dana svi domaći i strani gosti koji posete Ski centar na Staroj planini mogu u holu elitnog Hotela Stara planina da razgledaju i kupe reprezentativne predmete od najfinije kože firme “Recika” iz Donje Kamenice.
Sve poznatija knjaževačka fabrika“Recika” na tržište je plasirao dve nove modne linije aksesoara i torbi od kože brenda „Menner & Womenner“ .

Prelepi i moderni modeli muških i ženskih torbi će brojne turiste svojim savremenim dizajnom i kvalitetom osvojiti na prvi pogled.

Menner Womenner 🎒💼👝👛👜proizvode mozete pogledati,kupiti od sada i u selu Donja Kamenica koje se nalazi na putu za Staru planinu, na udaljenost od oko 13 km jugoistocno od Knjazevca.

A kako izgledaju predmeti od kože firme “Recika” možete videti u nastavku teksta.

 


 

 

Online prodaja🎀
📞Viber +381 62 9758925
‪#‎instagram‬ 🎈menner_accessories

FB https://www.facebook.com/menner.womenner?fref=ts

Recika Donja Kamenica

U selu Donja Kamenica (petnaestak kilometara od Knjaževca u pravcu Babinog zuba), na desnoj obali Trgoviškog Timoka, vekovima odoleva zubu vremena jedan od najznačajnijih spomenika timočke Eparhije, Crkva Presvete Bogorodice. Ovaj kulturno-istoprijski spomenik zauzima sve značajnije mesto na mapi turističke ponude opštine Knjaževac. S obzirom da je Crkva zatvorena, posetioci su bili uskraćeni uživanja u raskoši koju ovaj objekat krije unutar svojih zidova.

U zgradi preko puta Crkve, knjaževačko Udruženje privrednika, Udruženje proizvođača prirodnih vina i rakija i privatno preduzeće “Recika” d.o.o., uz svesrdnu podršku opštine Knjaževac i Turističke organizacije opštine Knjaževac otvorili su suvenirnicu i firmu za reciklažu i proizvodnju proizvoda od kože knjaževačkih obućara, u kojoj će turisti, prolaznici i putnici dobronamernici moći da dobiju potrebne informacije o crkvi, da se osveže, kupe po koji suvenir ili piće poreklom iz Knjaževca, ili pak reprezentativne predmete od kože firme “Recika”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *