Škola skijanja

https://staraplanina-babinzub.info/wp-content/uploads/2014/07/Baner-ski-s.jpg

PODUČAVANJE SKIJANJU NA SKIJALIŠTU MOGU DA VRŠE JEDINO SKI INSTRUKTORI ANGAŽOVANI OD STRANE SKI ŠKOLA KOJE IMAJU ZAKLJUČENE UGOVORE SA JP „SKIJALIŠTA SRBIJE“ O OBAVLJANJU OVE DELATNOSTI.

SVIM LICIMA, KOJA NEOVLAŠĆENO VRŠE USLUGE PODUČAVANJA SKIJANJU NA SKIJALIŠTU KOJIM UPRAVLJA JP „SKIJALIŠTA SRBIJE“, SKI KARTE ZA VOŽNJU ŽIČAROM ĆE BITI PRIVREMENO ILI TRAJNO ODUZIMANE.

OSOBE KOJE KORISTE USLUGE OBUKE SKIJANJU OD STRANE NEOVLAŠĆENIH LICA TO ČINE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST.

SKI ŠKOLE KOJE SU DOBILE LICENCU ZA OBUKU SKIJANJA

Ski centar Stara planina:

Snow Sports Academy
Kontakt telefoni: 066/003300
www.snowsportsacademy.eu

PROCEDURA O PRUŽANJU USLUGA PODUČAVANJA SKIJANJU U SKI CENTRIMA

 

SNOW SPORTS ACADEMY d. o. o.

osnovana je 17. 11. 2011 kako bismo se na širem području Srbije u skijaškim sportovima (ali i u svim drugim sportovima na snegu i ledu) približili korisnicima naših usluga, a to su zapravo zaljubljenici u zimske sportove.

Ideja o osnivanju SNOW SPORTS akademije dobila je punu potvrdu kada su JP „Stara planina” i JP „Skijališta Srbije” ozbiljno, s mnogo energije i znanja, počeli da ostvaruju plan o izgradnji velikog savremenog skijaškog centra u tom delu Srbije.

Glavni zadatak naše akademije jeste da svim zainteresovanima približi zimske sportove i da ih učini jednostavnim od početnih koraka. Onima koji žele da saznaju više o tome, treba omogućiti stručan pristup i sagledavanje svih detalja.

Detaljnije na ovom linku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *