Snouborderi Stare planine osvojili za tri dana DESET medalja, od toga ČETIRI ZLATNE!!!

Snouborderi SSK Stara planina danas su na Kopaoniku  učestvovali u RACE disciplinama veleslalom i slalom.

     Todor Jović je u obe trke kao i prethodnog dana bio nepobediv i osvojio ponovo  dve zlatne medalje.

   Stefan Gošić je u veleslslomu zauzeo drugo mesto odmah iza  Jovića, u slalomu je osvojio bronzanu medalju .  Nemanja Pešić  zauzeo je  treće mesto i brozanu medalju u slalomu. Stara planina je i na današnjem takmičenju osvojila 5 medalja, dve zlatne, jedna srebrna i dve bronzane medalje.

Iz Kluba Stara planina poručili su za Portal Plus online da su za ova tri dana na Državnom prvenstvu u SNOUBORDU  ostvarili  odličan rezultat deset medalja ukupno – 4 zlatne, 1 srebrna i 5 bronzane.

–         Klub ima decu sa velikim potencijalom ali s obzirom na visinu budžeta za ovu godinu nismo u situaciji da propratimo takmičare kako bi trebalo, naročito Todora Jovića koji je reprezentativac u snoubordu i sada ga očekuju međunarodne trke u Češkoj, Švajcarskoj, Austriji i Crnoj Gori.

–         Nemanju Pešića takođe očekuju domaće i međunarodne trke u skijanju za koje se odlično pripremio, kažu u Klubu.

Treba očekivati da će za sledeću sezonu Stara planina imati bolju poziciju u raspodeli sredstava, s obzirom na rezultate, kao i da će naći sponzore koji će pomoći naše snoubordere koji postižu rezultate visokog dometa.

 plusonline.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *