Sporticus skijaški kamp – “Stara planina 2015”

Iza nas su tri uspešna ski-kampa i veliki broj Sporticusovaca, koji su uspešno savladali osnove ovog lepog sporta. Svaki put smo radili vredno i u žestokom tempu, i svaki put smo se zadovoljni vraćali kući, noseći sa sobom nova znanja i sjajna iskustva.

Nakon dve zime uživanja u zimskim dražima Zlatibora, prošle godine smo promenili ambijent – išli smo na Staru planinu. Stara nas je divno ugostila. Domaćini su nas sjajno negovali: lepo nas grejali, hranili nas domaćim specijalitetima, služili nam tek ispečen domaći hleb, čak se i družili sa nama na maskenbalima. Ekipa profesionalaca ski-centra “Babin Zub” pokazala je kako se od srca i pošteno radi svoj posao – uprkos teškim vremenskim uslovima, uz ogromne napore su obezbeđivali funcionalne staze i mogućnost za neprekidan rad. Naši mali skijaši su u njihovom centru bili pod stalnim budnim okom redara i pripadnika GSS-a.

Mnogo smo radili, mnogo smo i postigli, sjajno smo se družili – i sa zadovoljstvom odlazimo po još!

PD “Babin Zub” na 1.580 metara nadmorske visine, ispod planinskog vrha Babin Zub (1758mnv) u parku netaknute prirode, pod I stepenom zaštite države.
Pun pansion, koji obuhvata 3 glavna obroka (doručak, ručak, večera) + dve užine.
Smeštaj u višekrevetnim sobama sa kupatilom.

10-17. 01. 2015. školska grupa
17-23. 01. 2015. predškolska grupa

Obuka i usavršavanje tehnike skijanja, po nivoima, u skladu sa početnim znanjem tehnike skijanja. Obim rada zavisi od sposobnosti dece da izdrže radna opterećenja.

Skijaške aktivnosti se sprovode na stazama ski-centra “Babin Zub”, kojim upravlja JP “Skijališta Srbije”.

Sporticusov ski-kamp mogu pohađati samo članovi škole sporta Sporticus.

 

Preuzmite informacije u pdf formatu.

Pogledajte fotografije sa Sporticus skijaški kamp – “Stara planina 2015”

 

 


izvor sporticus.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *