Stara planina : Falkensteiner grupacija formira tim za Srbiju

 

Grupacija Falkensteiner, koja je na tržište Srbije ove godine ušla sa dva nova hotela, imenovala je Aleksandra Vasilijevića za direktora Hotela Belgrade****s i Sinišu Milenkovića za direktora Hotela Stara Planina****.

Aleksandar Vasilijević ima više od 12 godina iskustva u oblasti operativnih i menadžerskih poslova u hotelijerstvu. Vasilijevićev glavni zadatak biće vođenje hotela i očuvanje imidža Falkensteiner Michaeler Tourism grupe u Srbiji, kojoj se priključio u oktobru ove godine. Pre te pozicije Vasilijević je radio u beogradskim hotelima Zira i Hyatt Regency, vili Montenegro na Svetom Stefanu, kao i u hotelu President u Kovilovu.

 

–>


Siniša Milenković, direktor Hotela Stara Planina****, imaće osnovni zadatak da taj luksuzni kompleks zajedno sa svojim timom saradnika popularizuje među porodicama i omladinom, kao i da doprinese širenju turizma na Staroj planini. Pre dolaska na mesto direktora Falkensteiner hotela Milenković je svoje dugogodišnje iskustvo sticao u hotelima u Dominikanskoj Republici i Crnoj Gori. Formalno obrazovanje stekao je na fakultetu Tecnologico de Monterrey u Meksiku, a usavršavao se pohađajući brojne seminare u svetu.

Poslovni zadatak imenovanih direktora usmeren je na prepoznavanje i praćenje strateških ciljeva koji vode uspešnom poslovanju, organizaciji i koordinaciji unutar hotela, kao i razvijanju i realizaciji prodajnog koncepta.

Prema najavama predstavnika FMT grupe otvaranje Hotela Belgrade****s najavljeno je za treći decembar ove godine, dok je zvanično otvaranje skijaške sezone na Staroj planini planirano za 13. decembar.

–>

*Izvor: http://www.bizlife.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *