Stara planina najatraktivnija za turiste! Hotelske rezervacije do sada teške 700.000 EURA

Stara planina i sportski-turistički centar Babin zub definitivno su najprimamljivje destinacije za zimovanje i uživanje u zimskom odmoru. 

Veliki broj turista sprema se da početkom zime poseti Staru planinu, a po rečima direktora Kompanije SP Rizort-hotel Stara planina, do sada je rezervisano za 700.000 eura.

„Letnju sezonu smo zavšili tako što smo napravili najbolje moguće uslove. Gosti nas konstantno hvale, a mi smo napravili 40 miliona dinara dobiti. Idemo u zimsku sezonu gde već sada imamo rezervisano za 700.000 evra.“, kaže Goran Karadžić, direktor Kompanije SP Rizort-hotel Stara planina, za RTS.


Skijalište, foto: Marko Miladinović, Knjaževačke novine
Skijalište, foto: Marko Miladinović, Knjaževačke novine

Vredno je istaći da je ovo ujedno i jedini hotel koji je na ovoj prelepoj planini otvoren cele godine.

Ko voli planinu, zelenilo, šumu, on definitivno mora da poseti Staru planinu, ovo je raj na zemlji i leti, a pogotovu zimi, kaže Milan Simić turista iz Beograda za portal “Knjaževačke novine“.

Kada je u pitanju hotel “Stara planina“, o njemu sada brine država i u toku letnjih dana zapošljava 100 ljudi sa ovih prostora, dok u toku zimske sezone ovde radi dvostruko više ljudi.

Inače, na Staroj planini ima malo snega, a obilnije padavine, po najavama nadležnih, očekuju se krajem novembra i početkom decembra meseca.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *