Stara planina : Novim asfaltom od Sopotske petlje, preko Temske do Cerove (Foto)

Veliki broj apela lokalne samouprave, Javnom preduzeću “Putevi Srbije” da se na kvalitetniji način održavaju i uređuju regionalni putevi koji su pod ingerencijom države, konačno je ove sezone urodio plodom, a rezultati se vide na regionalnom putu Pirot-Knjaževac,  tačnije od Sopotske petlje do sela Cerova.

Gradonačelnik Vasić je sredinom aprila prilikom obilaska asfalterskih radova kod sela Cerova, dobio uveravanja od predstavnika Puteva Srbije da će i deonica regionalnog puta od Cerove pa sve do Sopotske petlje biti rekonstruisana. Tom prilikom Vasić je ukazao i na druge deonice regionalnih puteva koje su takođe u veoma lošem stanju poput problema na putu prema Planinarskom domu, selima Blato i Babušnici, ali i od Sadikovog bunara do Bele Palanke.
cerova asfaltiranje_1Poslednjih nedelja od Cerove do Sopotske petlje asfaltom je presvučeno oko 10 kilometara puta, a deonica od takozvanog “Prebijenog dela” do Sopotske petlje u dužini od oko 3 km, radiće se narednih dana.

Temska 4

Regionalni put Pirot-Knjaževac je prethodnih godina bio u katastrofalnom stanju, i radovi koji se izvode ove sezone, značiće mnogo meštanima koji gravitiraju u ovom delu opštine, ali i turistima koji sve više posećuju naše krajeve.

Temska 3

Prošle godine je lokalna samouprava nakon više sastanaka u Beogradu, izdejstvovala asfaltiranje puta od sela Gnjilan do Sadikovog bunara.
pirotskevesti.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *