Stara planina : Novinari brži od javnih ličnosti! FOTO

 

1

Falkensteiner Hotel Stara Planina organizovao je u subotu 9. februara, prvi VIP SKI CHALLENGE – takmičenje u veleslalomu za poznate ličnosti i predstavnike medija.

Pobednik trke je producent dokumentarnih filmova o zimskim sportovima i pasionirani skijaš Predrag Dučić Đeta, dok su drugo i treće mesto pripali TV i radio voditelju Ivanu Zeljkoviću i novinaru portala Skijanje.com, Vladimiru Krečmeru.

2

Prema rečima prvoplasiranog, Predraga Dučića VIP SKI CHALLENGE je odlična inicijativa da se dodatno promoviše Stara planina i turistički potencijal koji hotel ima.

dodatno promoviše Stara planina i turistički potencijal koji hotel ima.

 

3
 

„Pre svega drago mi je da sam učestvovao u današnjoj trci, ali i odličnom provodu koji su nam priredili domaćini iz Falkensteiner Hotela Stara Planina. Kao pasionirani skijaš obišao sam dosta zimskih centara u Evropi, a drago mi je da je Stara planina jedna od destinacija odlična za aktivni odmor, a staze idealne kako za rekreativce, tako i za vrhunske skijaše. To dokazuje i boravak skijaške reprezentacije Srbije, koja se odlučila da finalne treninge pred veliko svetsko takmičenje u veleslalomu u Schladmingu (Austrija) provede ovde“, kazao je Dučić.

 

 

 

Kada je reč o nagradama, Predrag Dučić Đeta uživaće u još jednom vikendu na Staroj planini, dok će se Ivan Zeljković opustiti uz relaks masažu, a Vladimir Krečmer proslaviće treće mesto uz šampanjac.

 

Ivan Zeljković rekao je da je zadovoljan stazama i uslovima u kojima je održana trka: „Najveći rezultat ovogodišnjeg VIP SKI CHALLENGE-a je to što su svi zdravi i sa osmehom prošli kroz cilj. Srećan sam što ću posle trke moći da se opustim uz relaks masažu, koju preporučujem svakome ko poseti Falkensteiner Hotel Staru Planinu“.

 

 

Titula trećeplasiranog za nekoliko sekundi izmakla je novinaru i voditelju sportskog programa TV B92 Milanu Boškoviću. Osim njega u trci su učestvovali i TV voditeljke Kristina Radenković i Marijana Mićić, manekenka Katarina Vučetić, muzičar Ajs Nigrutin, glumac Aleksandar Srećković Kubura, kao i predstavnici medija.

47589

izvor http://www.pulsonline.rs/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *