Stara planina : Vikend adrenalina (Foto & Video) –

 

U Knjaževcu je danas u organizaciji ATV kluba Stara planina počela manifestacija “Vikend adrenalina” koja promoviše izuzetne terene Stare planine za adrenalinske sportove.

U Knjaževcu se danas okupio veći broj zaljubljenika u četvorotočkaše iz Srbije i inostranstva.Okupljene vozače spremne za start ispred Caffe cluba JNA u Knjaževcu u ime lokalne samouprave pozdravio je predsednik opštine Milan Đokić, a u ima ATV kluba Stara planina Bratislav Minić Batak.Prilikom obraćanju prisutnima pored lepih želja i dobrodošlice predsednik opštine Milan Đokić nagovesti je da će se organizacija trke i Staroplaninskog karavana sledeće godine napraviti na većem nivou!!!

Nakon okupljanja, registracije i uputstava od strane ogranizatora organizovan je defile ulicama Knjaževca nakon čega su se učesnici ove avanture uputili na obronke Stare planine. Za sutra u 12,00 časova zakazano je takmičenje na stazi na Lipovici, nakon čega će nauspešnijima biti dodeljeni pehari i priznanja.

“Vikend adrenalina” Okuplja učesnike iz celog sveta, a svima je zajednička potreba potraga za uzbuđenjem. U sklopu manifestacije biće organizovana dva događaja: ATV karavan, koji je revijalnog karaktera i okuplja učesnike iz celog sveta, kao i revijalna vožnja motora. Glavni organizator karavana je ATV klub iz Knjaževca, a Turistička organizacija opštine Knjaževac se pojavljuje u ulozi suorganizatora. Ove godine se događaj održava 25. i 26. juna 2016. godine.

U nastavku teksta možete videti video prilog defilea karavana kroz grad kao i vožnju četvorotočkaša preko Timoka, sa pratećim fotografijama.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *