Staroplaninski raj za celu porodicu

Nikola Marković, resident menadžer hotela „Falkensteiner Stara planina
Nikola Marković, resident menadžer hotela „Falkensteiner Stara planina“ –
Predstavnici Falkensteiner hotela „Stara planina“ zadovoljni su interesovanjem koje vlada za smeštaj na ovoj planinskoj lepotici.

Mi u kompaniji Falkensteiner spremno smo dočekali novu zimsku sezonu na Staroj planini. Prema ogromnom interesovanju koje vlada za smeštaj u našem hotelu, mogu slobodno reći da je pred nama još jedna uspešna zima. Našim gostima je posebno privlačno što se hotel nalazi neposredno pored moderne, ali i jedine gondole u Srbiji, što im omogućava brz i udoban transport do više kilometara dobro pripremljenih staza i ski puteva – kaže za Danas Nikola Marković, resident menadžer hotela „Falkensteiner Stara planina“.

Cena smeštaja u hotelu tokom zime je već od 50 evra, na bazi All Inclusve light usluge.

– S obzirom da je Falkensteiner hotel Stara planina porodični hotel, Veliku pažnju poklanjamo našim najmlađim gostima. Naš jedinstveni Falky Land svet zabave i obrazovanja pruža deci idealan prostor za kreativnost i maštu. Za decu uzrasta do 10 godina na raspolaganju je besplatan celodnevni ski pass. Zatim, organizovana je besplatna grupna škola skijanja i ski oprema za decu, a novosti u ponudi su škola plivanja u zatvorenom bazenu kao i besplatne projekcije u 8 D bioskopu za decu – kaže Marković.

Svi ljubitelji zimskih sportova iz zemlje i inostranstva nakon dana ispunjenog aktivnostima na otvorenom mogu da se opuste u našem Acquapura spa centru sa unutrašnjim bazenom, hidromasažnom kadom, finskom saunom, turskim kupatilom, zonom za relaksaciju i teretanom.

– Ove zime pored domaćih gostiju očekujemo goste i iz Bugarske, Rumunije, Rusije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije – kaže Nikola Marković.

Ski pass

Šestodnevni ski pas u u špicu sezone u ski centru na Staroj planini, uz stalni popust od 20 posto, iznosi 5.300 dinara. Za ski centar Stara planina ski karta 10 u sezoni košta 9.910 dinara.Izvor www.danas.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *