Sunčan dan na Krovu Srbije (Foto)

 Krov Srbije danas je obasjan predivnim  suncem, a pogled se pruža kilometrima u daljinu.

Sa Stare planine se danas  pruža predivan pogled na suncem obasjan krajolik.Trenutna temperatura je u plusu i iznosi 2 °C , vidljivost 30000 metara, brzina vetra 8.1 m/s, vreme je vedro i sunčano.Svi putni pravnci  ka Ski centru su prohodni, obratite pažnju na odrone zbog porasta temperature i viška rizle na kolovozu.U ovom ski centru trenutno radi gondola, a pripremljene su staze 7, 7a i 7b na kojima ima 30 centimetara utabanog snega.

U ski centru na Staroj planini od ponedeljka, 19.decembra, važiti popust od 20 posto na poludnevne, dnevne i dvodnevne ski karte. Ovaj popust će važiti sve dok u ski centru bude radila samo gondola.

Trenutno na Staroj planini rade tri staze na kojima ima 30 centimetara utabanog snega. Sistemi za veštačko osnežavanje rade i pripremaju se i ostale staze kako bi se što pre pustile u rad.

Prenos uživo sa svim informacijama sa Stare planine možete pratiti na jedinom registovanom sajtu za pružanje svih informacija sa Krova Srbije https://staraplanina-babinzub.info

U nastavku teksta možete videti trenutne fotografije sa Stare planine

screenshot_1 screenshot_2 screenshot_3 screenshot_4 screenshot_5


foto SS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *