Učesnici takmičenja najbolji promoteri Stare planine i Srbije (Video)


Nakon dva dana  međunarodnog takmičenje u snoubordu u  okviru Evropa kupa koji se održava na Staroj planini  gotovo svi učesnici ali i organizatori ne kriju uspešnost u organizovanju   ovog takmičenja .

Brojne novinarske  ekipe  danas su od Stevice Marinkoviće, tehničkog delegata FIS-a zatražile stručno mišljenje.

Ja se apsolutno slažem i želim da pohvalim pripremu staza i ljude iz Skijališta Srbije  koji su uložili svoj maskimalni trud i uz pomoć  Smučarskog  Saveza Srbije uspešno održi ovo takmičenje.Ovo je jako važno  za nas žimski sport odnosno snowboard i alpsko skijanje ali isto tako i za promovicsanje Stare planine kao potencijalno velikog Skijaškog  centra ali isto tako i gostoljubivost naših ljudi.

Ovi ljudi koji su došli  na ova takmičenja  su najbolji reklameri na svetu jer oni iz nedelje u nedelju učestvuju na takmičenima u najvećim zimskim centrima i tom prilikom razgovaraju među sobom,  hvale ali i preporučuju da se iduće godine ponovo  dođe na Staru planinu.

To je bolje nego plaćati velike reklame raznim televiziskim stanicama.Ovo je najbolji put za reklamiranje  Srbije i zimskog sporta u Srbiji. ističe Stevan Marinković, tehnički delegat FIS.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *