Poznate ličnosti i predstavnici medija na Staroj planini

Print Friendly, PDF & Email

[ A+ ] /[ A- ]

Iz JP Stara planina  sledi informacija da će Falkensteiner Hotel Stara Planina organizovati  od 8.do 10. februara ”VIP ski čelendž”.

 

Tokom tri dana boravka, poznate ličnosti i predstavnici medija iz Srbije imaće priliku da odmere snage u timskom takmičenju u veleslalomu, da se zabave na večernjim i dnevnim žurkama i uživaju u raznovrsnoj ponudi hotela.

Za najbrže takmičare obezbeđene su vredne nagrade. Falkensteiner Hotel Stara Planina snosiće troškove prevoza do hotela, troškove noćenja sa novom All Inclusive Light ponudom, a za sve takmičare obezbeđen je ski pas.

 

 Poznate ličnosti otvorile skijašku sezonu na Staroj planini. Na Jabučkom ravništu uživali Nenad Okanović, Marijana Mićić, Kristina Radenković, Ivan Zeljković, Nigor i Ajs Nigrutin

 Nigor i Nenad Okanović

POČETAK skijaške sezone na Staroj planini, tačnije na Jabučkom ravništu kraj Babinog zuba, protekao je u znaku ličnosti iz sveta estrade i umetnosti. Nenad Okanović, Marijana Mićić, Kristina Radenković, Ivan Zeljković, Nigor i Ajs Nigrutin samo su neka od imena koja su se našla na otvaranju ovogodišnje sezone na “krovu Srbije”. Idealne uslove su mnogi iskoristili da se, uz standardne skijaške discipline, pozabave i sankanjem na džakovima, ali da uživaju i u drugim zimskim čarolijama.

Posle napornog dana usledio je odmor u novoizgrađenom hotelu “Falkenštajner”, gde su se sumirali utisci sa “stare srpske lepotice”.

– Prvi put sam na Staroj planini i mnogo mi se sviđa – kaže voditeljka Kristina Radenković, koja je pobedila u sankanju na džakovima, napunjenim slamom.

Gotovo identične utiske ima i glumac Nenad Okanović.

– Volim zimu i zimske sportove, ovde sam sa decom i već sam počeo da pravim planove za ponovni dolazak – kaže Okanović.

 


// ]]>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *